Govarts Steffan in Sint-Lenaarts (Antwerpen), specialist in schoorsteenrenovatie, schoorsteenvegen, ontmossen en herspuiten van daken en algemene dakwerken!

Een handige duizendpoot voor uw woning!

 

Welkom op de website van Govarts Steffan in Sint-Lenaarts (Antwerpen), uw gedreven specialist voor het onderhoud van uw schoorsteen en dak. Al 4 jaar lang verzorg ik onderhoudswerken aan daken en schoorstenen voor particulieren in de provincie Antwerpen. Met een ruime dosis expertise voer ik verschillende werken uit die zowel de veiligheid als de uitstraling van uw woning ten goede komen.

 

Contacteer me vandaag nog voor:

  • de renovatie van uw schoorsteen
  • het vegen van uw schoorsteen
  • het ontmossen van uw dak
  • het herspuiten van uw dak

 

Uw dak laten ontmossen

in Antwerpen!

 

Weersinvloeden laten na verloop van tijd hun sporen na op uw dak. Er ontstaat een groene sluier op uw dakpannen, mos kruipt in de dakgoten en een vochtige geur kan zich verspreiden rondom uw woning. Vooral in de zomer is dit een wijdverspreid fenomeen. Om die problemen te vermijden, rekent u op mijn deskundige aanpak. Als professioneel vakman verwijder ik het ongewenste mos zorgvuldig van uw dak, zonder uw dakpannen te beschadigen. Het resultaat? Uw dak ziet er helemaal als nieuw uit en is weer jaren bestand tegen regen, zon en wind. Bovendien herspuit ik uw dak, zodat mos, begroeiing en andere vervuilende elementen zich minder makkelijk kunnen hechten aan uw dakpannen.

Uw schoorsteen laten vegen: de veilige aanpak

 

Een periodiek onderhoud van uw schoorsteen is essentieel voor de veiligheid van uw gezin. Schouwbranden zijn nog steeds een reëel risico. Vertrouw daarom op een gemotiveerde stielman met ruime ervaring in schouwvegen. In de provincie Antwerpen sta ik snel, en tegen concurrentiële tarieven, voor u klaar. Ik veeg uw schouw met professionele materialen en bezorg u een attest van reiniging. Komt de winter eraan? Schakel mij dan meteen in om uw schouw weer klaar te maken voor het intensieve gebruik van uw verwarmingsinstallatie.

Uw expert inschoorsteen-renovatie in Antwerpen!

 

Heeft een rukwind een deel van uw schouw vernield? Of begint het voegsel ouderdomstekenen te vertonen? Reken dan op mij om uw schouw vakkundig te renoveren in de provincie Antwerpen. Met precisie en kwaliteitsmaterialen maak ik uw schoorsteen weer helemaal als nieuw, zodat die weer voor jaren goed is. Wilt u meer weten over mijn diensten voor dak en schoorsteen? Contacteer me dan vandaag nog via de contactpagina. Ik maak met plezier een gedetailleerde offerte op.